Bereikbaarheid nieuwbouw Zuiver Bosrijk

Wonen te midden van bos en weide en toch dicht bij voorzieningen. In Bosrijk kun je veel te voet doen, maar mocht je eens met de auto weggaan dan ben je binnen 5 minuten op de snelweg! Je vindt Zuiver aan de westkant van Eindhoven, in de wijk Meerhoven. Met een HOV-busverbinding naar het centrum van de stad en naar Eindhoven Airport, én dicht bij de snelweg A2 ligt Zuiver Bosrijk op een uitstekend bereikbare locatie.

image alt

Neem de fiets

Door Eindhoven slingert een snelfietsroute, de Slowlane, die direct langs Zuiver Bosrijk loopt. Het fietspad verbindt bedrijventerreinen en campussen, zoals het Flight Forum, de Brainport Innovatie Campus en de High Tech Campus Eindhoven, ASML, TU/e en Philips. Trap de pedalen stevig in en je bent vlot waar je zijn wilt!

image alt

Pak de bus

Eindhoven kent het zogenaamde Hoogwaardig Openbaar Vervoer, HOV. Dit is een snelle busverbinding die zorgt voor een goede doorstroming. De elektrische bussen op deze lijn rijden door Meerhoven heen richting Eindhoven Airport of naar het centrum van de stad. Ideaal als je vlot op het vliegveld, station of in het stadscentrum moet zijn.

…Of de auto

Wil je met de auto de regio in? Dan rijd je binnen 5 minuten naar de oprit Meerhoven-Zuid en zo de A2 op. Rijd richting de stad of het noorden van het land, of ga de andere kant op via de A67. Binnen 20 minuutjes ben je de grens met België gepasseerd.

Wanneer in verkoop? Planning Zuiver Bosrijk
Wat zit er in de buurt? Bekijk de voorzieningen