Nieuwbouw in Meerhoven Eindhoven

Meerhoven is een gemoedelijke nieuwbouwwijk in Eindhoven. Veel Eindhovenaren hebben inmiddels gekozen voor de nieuwbouw die in een van de 5 buurten komt. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de ligging. Hier woon je namelijk ultiem rustig, omringd door groen en toch is hartje Eindhoven nog snel bereikbaar. Bijvoorbeeld via de snelle fietsroute die Meerhoven met het centrum van de stad en Brainport Eindhoven verbindt.

Meerhoven verrijkt Eindhoven

Meerhoven in Eindhoven wordt dan wel een nieuwbouwwijk genoemd, maar echt nieuw is de wijk niet meer. Sterker nog. Het leeft er volop. En daar zijn de voorzieningen op afgestemd. Meerhoven heeft een enorm eigen park, het winkelcentrum Terminal M, een gezondheidscentrum en volop sportmogelijkheden.

image alt

Een duurzaam nieuwbouwhuis in Eindhoven

Zoek je een nieuwbouwhuis in Eindhoven dat oog heeft voor de toekomst? Ontdek dan de prachtige duurzame woningen van Zuiver Bosrijk. Met de komst van Zuiver Bosrijk is Eindhoven een groene en toekomstbestendige wijk rijker. Ontdek alles over de 32 woningen met flexibele indeling, de bosrijke omgeving waarop de woningen naadloos aansluiten en alle duurzame toepassingen.

Meer over duurzaamheid
image alt

Brainport Eindhoven

Eindhoven staat bekend als een van de slimste regio's ter wereld, onder meer door Brainport Eindhoven. Dit is een samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid. Denk daarbij o.a. aan grote internationale bedrijven als Philips High Tech Campus, ASML en Fluke. Meerhoven - en dus ook nieuwbouwplan Zuiver Bosrijk - liggen op fietsafstand van Brainport Eindhoven.

Wanneer in verkoop? Bekijk de planning
Wat is het idee achter Zuiver? Bekijk de visie