Ontspannen en duurzaam wonen in Zuiver

In Zuiver Bosrijk wonen, betekent ontspannen wonen. Laat de zorgen, haast en stress-gevoelens maar van je afglijden, hier kom je tot rust. Je voelt je hier thuis en vrij. Hier kun je onthaasten en aandacht geven aan de dingen die jíj belangrijk vindt - zoals je familie en je eigen welzijn. Zuiver Bosrijk staat voor ontspannen en vertoeven in een ruimtelijke omgeving en comfortabel huis. Ontdek zelf wat de warmte en natuurlijke uitstraling voor een effect hebben op je. 

image alt

Een 'natuurlijk' thuis

Duurzaam, ruimtelijk, een gezamenlijke buitenruimte en veel aandacht voor het lokale ecosysteem. Wakker worden van tjirpende vogels, de natuur zien veranderen per seizoen en een band opbouwen met je buren. Fijn dat je hier zo snel buiten bent - buiten vormt een verlengstuk van binnen. Dat maakt het wonen hier zo rijk en ontspannen. Deze plek voelt natuurlijk! De juiste keuze voor jou en je gezin. 

image alt

Ga de verbinding aan

Wanneer je in Zuiver woont, durf je de verbinding aan te gaan. Met de natuur en het natuurlijke wonen, maar ook met elkaar. In zuiver komt een gemeenschappelijke kas voor jou en je buurtbewoners, waar jullie zelf invulling aan gaan geven. Iedereen kent elkaar hier en iedereen is betrokken. Fijn om samen een steentje bij te dragen aan een prettige leefomgeving en de kinderen steken er ook meteen iets van op. Wonen in Zuiver werkt verbindend. 

Iets vragen? Neem contact op
Wanneer gaat het in verkoop? Bekijk de planning