Zuiver Bosrijk
Logo Logo

De prijsindicaties van de woningen in Zuiver Bosrijk vind je bij de verschillende woningtypes terug. Welk woningtype is jouw favoriet? En past deze woning binnen je budget? Wij vertellen je meer over de totstandkoming van deze prijzen en wat er allemaal in de koopsom zit inbegrepen.

Lees verder

De voorlopige plattegronden van de woningen in De Kruin, De Bast en De Stam in Zuiver zijn klaar! Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? Kijk alvast hoe de indeling is.

Lees verder

Maak kennis met de woningen in Zuiver Bosrijk. Zuiver bestaat uit 3 bebouwde plekken tussen de bomen: De Kruin, De Stam en De Bast. In totaal zijn het 32 woningen in clusters van 8 tot 13 woningen met groene daken en terrassen. Welk woningtype past bij jou?

Lees verder

Welkom op de uitgebreide website van Zuiver Bosrijk. In de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven in Eindhoven, omringd door vele grote bomen, komt nieuwbouwplan Zuiver Bosrijk. Een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Hier stap je vanaf jouw terras direct de bosrijke natuur in. Trek eropuit voor een wandeling, ontspan in het zonnetje of ga aan de slag in de gemeenschappelijke buurtkas. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.