De wensenlijst en op tijd aanmelden

22 maart '21

De datum van inschrijving is straks één van de criteria voor de toewijzing. Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Het is dus altijd aan te raden om je snel vrijblijvend in te schrijven als belangstellende. Lees hoe het werkt!

image alt

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project. Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Woningen
image alt

De wensenlijst

In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Heel eenvoudig maak je vanuit het woningaanbod jouw persoonlijke wensenlijst. De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als later de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wenslijst in het winkelmandje plaatsen. Supersimpel!

Naar de woningen
Zo werkt dat Nieuwbouw kopen
Hier wonen? Woningaanbod