Definitieve prijzen woningen

8 juli '21

Heb je jouw oog laten vallen op de woningen van Zuiver Bosrijk dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De definitieve prijzen zijn vastgesteld en hebben we bij het woningaanbod geplaatst. Interesse in zo'n bijzondere woning in De Bast, De Kruin of De Stam? Bekijk de prijzen per bouwnummer.

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check. Heb jij je wensenlijst met bouwnummers al gemaakt?

Bekijk prijs per woning

Binnenkort start de verkoop

Binnenkort start de verkoop van alle woningen in Zuiver Bosrijk. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

 

  Verkoopprocedure
  Bekijk woningen