Buiten en binnen verbonden

1 december '20

Wonen in Zuiver biedt iedere dag nieuwe mogelijkheden. Zo ook in het weekend bijvoorbeeld. Je gluurt naar buiten en af te lezen aan de zonnestralen belooft het een mooie dag te worden. Op blote voeten slenter je naar beneden, de tuindeuren gaan alvast wagenwijd open. Met een glas verse muntthee, geplukt uit eigen kas, strijk je neer op je privéterras. De buurt begint langzaam te ontwaken. Het lijkt wel alsof je hier vrijstaand woont, aan de bosrand, met zoveel rust en ruimte om je heen. Klinkt deze situatie je als muziek in de oren? Dan is Zuiver voor jou de ideale plek.

image alt

Ruime privéterrassen

De ruime privéterrassen van de woningen monden uit in het gedeelde, openbare gebied van Zuiver. Dit zorgt voor een verlenging van je eigen terras. Om de privacy te waarborgen, worden terrassen gescheiden en afgeschermd met hagen en struiken. Dit voorkomt inkijk op de terrassen, maar geeft jou wel het gevoel alsof je midden in de natuur zit. Als je goed kijkt, zie je vanuit je loungestoel nog snel een eekhoorn de boom in schieten. Dit is de plek om tot rust te komen. Richt je terras in met een fijne loungebank, vlinderstoel of gebruik het als een buitenkeuken. De keuze is aan jou. Sommige woningen hebben nog een extra buitenruimte in de vorm van een dakterras (standaard of optioneel).

Bekijk de woningtypes
image alt

Gemeenschappelijke kas

De openbare tuin biedt ook veel plezier voor kinderen. Ze kunnen hier hun eigen gang gaan en met vriendjes spelen uit de buurt. Op boomstammen klimmen, voetballen, hutten bouwen of bijvoorbeeld helpen in de gemeenschappelijke kas. In Zuiver komt een kas waar buurtbewoners gebruik van mogen maken. De plek om mensen te ontmoeten, groente en fruit te telen of een buurthuis te creëren. Volwassenen kunnen er een wijntje drinken, kinderen kunnen er leren. De invulling is aan jullie. Samen dragen jullie een steentje bij aan een prettige leefomgeving en daarnaast leer je meteen je buren kennen.

Zie jij het leven in Zuiver al zitten? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete woningtype om je interesse kenbaar te maken. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Naar de woningen
  Duurzaamheid in Zuiver
  Bekijk woningen