Eerste woning Zuiver Bosrijk is verkocht

18 augustus '21

Nog geen maand na de start verkoop hebben de eerste kopers in Zuiver Bosrijk hun handtekening geplaatst onder de overeenkomsten. Hiermee is de eerste woning in dit duurzame nieuwbouwproject in Eindhoven verkocht.

image alt

Opties en beschikbaarheid

De kopers van bouwnummer 26 kochten een prachtige woning in De Stam. Zij ondertekenden thuis online de overeenkomsten. Hun nieuwe woning staat straks tussen de bomen en is gebouwd uit duurzaam CLT hout, dat zichtbaar blijft in de woning en daarmee een unieke sfeer creëert. Vanaf het royale terras stappen ze direct de bosrijke natuur in. Wil je ook zo'n unieke woning in Zuiver Bosrijk? Er zijn nog 9 woningen vrij en 22 zijn onder optie. Heb je interesse in één van de beschikbare woningen? Vraag dan direct een optie aan bij de betreffende woning. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning voor jouw is gereserveerd.

Beschikbare woningen

Brochure en woningconfigurator

Wil je precies weten hoe de woningen van Zuiver Bosrijk verdeeld zijn over De Stam, De Kruin en De Bast? Bekijk dan de woningconfigurator. Hier zie je niet alleen de ligging of de zonnestand maar ook hoe de indeling is en wat het uitzicht is. Heb je een favoriete woning op het oog? Vraag dan ook de brochure van die woning aan bij het woningaanbod.

Woningconfigurator
  Woningconfigurator
  Woningaanbod