Bekijk de indeling per woningtype

29 oktober '20

De woningen in Zuiver zijn bijna allemaal uniek. Met verschillende indelingen en genoeg ruimte, vind je altijd een woning die bij jou past. Heb jij de plattegronden per woningtype al goed bekeken? Dit geeft een beter idee van hoe jij de woning straks kan inrichten.

image alt

Kies een woning die bij jou past

Met twee tot drie verdiepingen per woning, hoef je je geen zorgen te maken om ruimtegebrek. De woningen variëren namelijk qua woonoppervlakte tussen de 148 m2 en 218 m2. Bij sommige woningtypes de mogelijkheid tot twee buitenruimtes, een indrukwekkende vide bij woningtype A plus en B plus, waardoor je vanaf de eerste verdieping naar de begane grond kan gluren, of beneden slapen en boven wonen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kijk vooral eens welke woningtype aan jouw wensen voldoet. En wat de woningen extra karakter geeft? Het gebruik van CLT hout in de bouw, terug te zien in de woningscheidende muren en de plafonds.

Bekijk de plattegronden

Bekijk Zuiver op de kavelkaart

Zuiver bestaat uit drie gebouwen: De Bast, De Stam en De Kruin. Deze zijn prachtig tussen het groen gesitueerd in Bosrijk. Op de kavelkaart krijg je een betere indruk van de indeling van het plan. Bovenin zie je De Kruin, het linker rijtje is De Stam en rechts onderin vind je De Bast. Waar bevindt zich jouw favoriete woning?

  Visie van Zuiver
  Bekijk de plattegronden