Impressies Zuiver aangepast

21 mei '21

Zuiver Bosrijk komt écht tot leven. De voorbereidingen zijn in volle gang. Aan de hand van het laatste ontwerp hebben we de impressies een klein beetje aangepast, zodat ze weer helemaal actueel zijn. Dit geeft jou een goed beeld van hoe mooi Zuiver Bosrijk straks wordt.

Bekijk impressies
Vergrijzing

Kleur buitengevel

De gevels van de CLT woningen in Zuiver worden bekleed met Moso Bamboo X-treme. Dit materiaal biedt vele voordelen. Zo vergrijst het op een natuurlijke wijze, heeft het materiaal brandklasse B en het is slagvast. Door de zeer hoge dichtheid neemt het nauwelijks water op en droogt het zeer snel. Daardoor is onderhoud aan de gevel nauwelijks nodig. Op de afbeelding kun je zien hoe de gevel vergrijst door de jaren heen. De gevelkleur op de impressies is hierop aangepast, zodat deze beter aansluit op wat straks de werkelijke gevelkleur wordt bij het toepassen van dit materiaal. De kleur op de impressies sluit aan bij de middelste kleur van de afbeelding.

image alt

Actualisatie huidige impressies

Naast het aanpassen van de gevelkleur op de impressies, is ook de inrichting van het openbaar gebied en de afscheiding van de terrassen geactualiseerd. Wanneer je in Zuiver Bosrijk woont, woon je met vrij uitzicht, midden in het groen maar geniet je ook van voldoende privacy op je eigen terras. Daarnaast zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot de woningindeling om het woongenot nog meer te vergroten. De bestaande interieurimpressies zijn daarop aangepast. Op dit moment worden ook de plattegronden, zichtbaar bij de bouwnummers gewijzigd. Zodra deze gereed zijn, lees je hier meer over op de website.

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf al wonen in dit prachtige, unieke woonconcept in Eindhoven? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete bouwnummer(s). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen én jouw datum van aanmelden wordt geregistreerd. Deze datum speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing.

Bekijk woningen
  Duurzaamheid in Zuiver
  Bekijk woningen