Zo mooi worden de keukens in Zuiver Bosrijk

8 juni '21

De 32 duurzame woningen in Zuiver Bosrijk worden standaard opgeleverd met een volledig ingerichte keuken, voorzien van moderne en kwalitatieve apparatuur van Siemens. De uitstraling van de keuken kies je zelf, door je persoonlijke wensen en eigen smaak toe te voegen aan de standaard keuken. Lees hier alles over de basiskeuken en de mogelijkheden.

image alt

Standaard opstelling met uitgebreide keuze

De basis voor de keukens van de woningen in Zuiver Bosrijk is een kastenwand in combinatie met een kookeiland. Hiernaast zie je een impressie van de keukenopstelling die standaard al in de woningen zit. Er zijn verder vele opties om je keuken naar eigen smaak en wens in te richten. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren, werkbladen en handgrepen. 

image alt

Kwalitatieve inbouwapparatuur

De keuken wordt standaard uitgerust met kwalitatieve apparatuur van Siemens: een inbouwkoelkast met 2 vrieslades eronder, een geïntrigeerde vaatwasmachine en een zwarte compacte inbouwoven met magnetronfunctie te bedienen via Home Connect. Wie wil dat nu niet? De oven met die heerlijke lasagne op afstand inschakelen. Tegen de tijd dat je thuis bent is alles klaar en kun je direct aan tafel.

Het krasbestendige en duurzame composiete aanrechtblad met geïntrigeerd dubbel stopcontact en BORA Pure kookplaat maakt het plaatje compleet. Op en top luxe dus in Zuiver Bosrijk. Koken wordt nu een feestje. 

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf al koken in één van de luxe keukens in Zuiver? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete bouwnummer(s). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen én jouw datum van aanmelden wordt geregistreerd. Deze datum speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing.

Doe nú alvast een financiële check Lees meer!
Binnenkort in verkoop! Bekijk alle woningen