Maak kennis met Zuiver

2 maart '20

Welkom op de uitgebreide website van Zuiver Bosrijk. In de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven in Eindhoven, omringd door vele grote bomen, komt nieuwbouwplan Zuiver Bosrijk. Een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Hier stap je vanaf jouw terras direct de bosrijke natuur in. Trek eropuit voor een wandeling, ontspan in het zonnetje of ga aan de slag in de gemeenschappelijke buurtkas. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

image alt

Het nieuwe wonen

Zuiver bestaat uit 3 bebouwde plekken tussen de bomen: De Kruin, De Bast en De Stam. In totaal komen er 32 woningen met groene daken en terrassen. De gevels bestaan uit hout in combinatie met veel glas, waardoor buiten een verlengstuk wordt van binnen. De woningen zijn voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. In Zuiver ga je de verbinding aan, met de natuur en met elkaar. Er komt een gemeenschappelijke kas voor jou en je buurtbewoners, waar jullie zelf invulling aan gaan geven. Iedereen kent elkaar hier en iedereen is betrokken. Een prettige leefomgeving voor jou en je kinderen.

Lees meer over de visie

Wanneer kun jij je aanmelden?

Binnenkort komen de verschillende type woningen op de website te staan. Heb jij interesse in een woning? Laat dan je persoonlijke gegevens achter bij een woningtype. Zo blijf je op de hoogte van specifieke informatie en word je aanmelddatum geregistreerd. Deze datum is van belang en kan later een rol spelen bij de toewijzing van de woningen.

Verkoop- en toewijzingsprocedure
  Bekijk planning
  Bekijk visie