Bekijk de woningen in Zuiver

18 september '20

Maak kennis met de woningen in Zuiver Bosrijk. Zuiver bestaat uit 3 bebouwde plekken tussen de bomen: De Kruin, De Stam en De Bast. In totaal zijn het 32 woningen in clusters van 8 tot 13 woningen met groene daken en terrassen. Welk woningtype past bij jou?

Uniek wonen in een bijzondere omgeving

De architectuur van de woningen in Zuiver is uniek en eigentijds. Duurzaamheid staat centraal in Zuiver: de woningen worden voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. De constructie wordt bepaald door CLT hout, wat zichtbaar blijft in de woning (woningscheidende wanden en plafonds). CLT heeft een positieve invloed op het binnenklimaat en zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot vermindert. De hoge ramen en diverse buitenruimtes zorgen voor een verbinding van binnen én buiten. De woningen in Zuiver worden gebouwd met een flexibel en modulair woningconcept. Boven wonen en beneden slapen of andersom. Het behoort tot de mogelijkheden. Hier wonen is vernieuwend, uitdagend en zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft. Maar hier kom je ook tot rust: het is goed vertoeven in zo’n ruimtelijke omgeving en zo’n comfortabel huis – laat je verrassen door de warmte en natuurlijke uitstraling ervan.

Bekijk woningtypes
image alt

De Stam

In De Stam komen in totaal 8 woningen in 4 verschillende types: type A, B, A plus en B plus. De woningen staan in een rijtje, met een houten vlonder als terras waardoor je zo de natuur in loopt. Maar toch met voldoende privacy zodat jij in rust kunt genieten van je eigen plekje op je ruime terras. De woonoppervlaktes variëren van 160 m2 tot 218 m2. De auto(s) parkeer je onder de carport. Sommige woningen hebben een extra buitenruimte op de 1e verdieping, andere hebben prachtige hoge ramen én extra woonruimte. 

image alt

De Bast

De woningen in De Bast staan aan een hofje. Het groene hof vormt de kern van deze woningen. In totaal komen hier 13 woningen in 4 verschillende types: type C, D, E en F. De woningen variëren van 148 m2 tot 207 m2, de auto(s) parkeer je in de onderliggende parkeerkelder. Vanwege de verschillende varianten, is er altijd wel een woning die bij jouw wensen past. Ook bij de woningen in De Bast strijk je op zonnige dagen neer op je eigen, ruime terras. Voldoende privacy maar toch het gevoel alsof je midden in de natuur woont met veel groen en ruimte om je heen. 

image alt

De Kruin

De Kruin bestaat uit twee rijen woningen, toegankelijk via het binnenstraatje. In totaal komen hier 11 woningen in 4 verschillende types: type G, H, I en J. Ook hier kijk je prachtig weg tussen de hoge bomen en heb je bij iedere woning een ruim terras dat uitmondt in het openbaar gebied. De woningen variëren van 156 m2 tot 195 m2. Ook hier parkeer je de auto(s) in een parkeerkelder.

Aanmelden als belangstellende

Ben jij enorm enthousiast geworden na het zien van de beelden en het bekijken van de woningspecificaties per woningtype? Zie jij jezelf in dit unieke plan wonen waarbij de woningen groen én vernieuwend zijn? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete woningtype! Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bekijk woningen
  Visie van Zuiver
  Bekijk woningen