Plattegronden Zuiver geactualiseerd

28 mei '21

Nog even wachten, maar binnenkort start de verkoop van de 32 CLT-woningen in Zuiver Bosrijk. Maar welk bouwnummer heeft jouw voorkeur? We hebben de plattegronden geactualiseerd volgens het laatste ontwerp. Dit helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Bekijk ze snel!

image alt

Het inrichten kan beginnen!

Welk bouwnummer het beste bij je past is afhankelijk van de indeling. Denk nu vast na hoe je jouw toekomstige woning zou willen indelen en welke plattegrond daar dan het beste bij past. Van wie wordt welke slaapkamer? Waar in de woning zit straks bergruimte? En wat is de standaard opstelling van de keuken? Genoeg dingen om nu alvast over na te denken! Je kunt de plattegronden vinden door op één van de bouwnummers te klikken onder het woningaanbod. 

Bekijk woningen

Zie jij jezelf wel wonen in Zuiver?

Wonen in Zuiver, is wonen met de natuur als buur. Rust, ruimte en prachtige uitzichten. Zie jij jezelf al wonen in dit prachtige, unieke woonconcept in Eindhoven? Meld je dan nu aan bij jouw favoriete bouwnummer(s). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen én jouw datum van aanmelden wordt geregistreerd. Deze datum speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing.

  Verkoopproces uitgelegd
  Plattegronden bekijken