Verkoopprocedure en makelaar

11 juli '21

Binnenkort start de verkoop van Zuiver Bosrijk. Graag nemen wij je mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Voor de toewijzing hanteren wij een transparante procedure.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

Jouw makelaar van Zuiver Bosrijk

Voor de verkoop van Zuiver Bosrijk staat Van Santvoort Makelaars uit Eindhoven voor je klaar. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. 

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Boutenlaan 195A
5654 AN Eindhoven
+ 31 (0)40 269 2530
[email protected]

  Financiële check
  Woningaanbod