Voorlopige prijzen per bouwnummer bekend!

2 april '21

Ze worden prachtig, de in CLT-uitgevoerde woningen in Zuiver Bosrijk. En de ligging in de bosrijke omgeving met heel veel groen, rust en ruimte om je heen is ook echt uniek! Maar, past jouw favoriete woning ook binnen je budget? Dat is natuurlijk een vraag waar je antwoord op wilt. De voorlopige prijzen per bouwnummer zijn nu bekend! Zo kun jij je beter oriënteren.

Bekijk de prijzen per bouwnummer
image alt

Inclusief keuken en badkamer

Alle woningen worden opgeleverd met een complete keuken en badkamer. Deze zijn in de vrij-op-naam prijs opgenomen, dus hier hoef je je geen zorgen meer om te maken. Fijn toch? Kun jij lekker wegdromen waar je de bank gaat neerzetten en hoe je de kamers gaat indelen. Goed om te weten: bij de volgende bouwnummers is het woonoppervlakte in vierkante meters toegenomen: 25, 26, 28, 29, 30 en 32. Dit heeft te maken met het vervallen van de vide op de eerste verdieping. Vlak voor start verkoop worden de prijzen definitief vastgesteld. Zodra we daar klaar mee zijn, delen we het met je! 

Nu je weet wat de bouwnummers ongeveer gaan kosten, kun je vanuit het woningaanbod een wensenlijst aanmaken. Dit is een handig overzicht van jouw favoriete bouwnummers, waarbij je straks bij start verkoop eenvoudig jouw favoriete woningen in het 'winkelmandje' kan plaatsen. 

Planning Wanneer start de verkoop?
Woningaanbod Bekijk de prijzen per bouwnummer