De interieur impressies staan online

18 november '20

Zuiver Bosrijk is een prachtig exclusief plan, met een bijzondere architectuur. Deze woningen springen direct in het oog. Maar wat minstens net zo bijzonder is, is het interieur van de woningen. De met hout doorgetrokken wanden en plafond, indrukwekkende vides en openslaande puien: kijk mee naar de binnenkant van enkele woningen!

image alt

Zuiver verbindt binnen en buiten

We hebben een aantal interieur impressies laten uitwerken van woningtypes in De Stam. Dit geeft je een goed beeld van hoe de woningen in Zuiver er ongeveer van de binnenkant uit gaan zien. Houten vlonders als terras waardoor je zo de natuur in loopt. Open ruimtes met hoge ramen zorgen voor veel lichtinval. De ruime opzet van de woningen zorgt ervoor dat je fijn met de hele familie kan tafelen of kan terugtrekken in een van je favoriete ruimtes. De woningen in Zuiver zijn onderscheidend, vernieuwend en ontworpen door het gerenommeerde Amsterdamse architectenbureau Marc Koehler Architects. Wat bijzonder is, is het gebruik van CLT hout wat aan de binnenkant nog steeds zichtbaar is in de plafonds en de woningscheidende wanden. Wat een karakter brengt dat met zicht mee!

image alt

Complete keuken

Alle woningen in Zuiver worden opgeleverd met een complete keuken met BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging, Quooker kraan, Siemens apparatuur en een prachtig kookeiland. Met goed weer loop je zo vanuit de keuken het terras op. Zie jij jezelf hier al barbecueën of lang tafelen op zomeravonden met een goed glas rode wijn? Wat een weids uitzicht! 

Interesse? Meld je aan!

Zie jij jezelf wel wonen in het unieke, duurzame plan Zuiver Bosrijk? Meld je dan alvast aan onder jouw favoriete woningtype. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Bekijk woningtypes
  Visie Zuiver
  Bekijk woningen