Zo zitten de gebouwen van Zuiver in elkaar

3 juni '21

In het plan Zuiver Bosrijk in Eindhoven komen 32 unieke woningen, gebouwd in CLT hout. De woningen bestaan uit verschillende woonlagen en de auto parkeer je eenvoudig onder je woning. Beneden slapen, boven wonen? Het is afhankelijk van de woning, maar het is mogelijk. Per gebouw hebben we een doorsnede uitgewerkt, waardoor je goed kunt zien hoe de woning is opgebouwd.

Let op: per gebouw zijn er verschillende woningtypes gekenmerkt, deze doorsnede bevat daardoor niet ieder woningtype maar geeft jou wel een idee waar je de woningen in de betreffende cluster kunt betreden en waar je de auto kunt parkeren.

De Kruin

De Kruin

Ben jij geïnteresseerd in een woning in De Kruin? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een woning waarbij je beneden kan slapen en boven kunt wonen. De woning heeft twee entrees; één vanuit de parkeergarage op de begane grond, handig wanneer je thuiskomt met boodschappen en één op de 1e verdieping, waar ook de woonkamer gesitueerd zit. Wanneer er bezoek komt, kunnen ze via de 1e verdieping de woning betreden.

De Bast

De Bast

Bij De Bast parkeer je de auto in de halfverdiepte parkeergarage. Ook deze woningen hebben twee entrees. Zo kun je via de kelder de woning betreden, maar zit er ook een entree op de begane grond; fijn voor bezoek!

De Stam

De Stam

Wanneer je een woning in De Stam koopt, dan heeft iedere woning een ruime carport voor de deur waar plek is voor twee auto’s. Onder deze woningen zit dus geen parkeergarage, maar vanuit de carport loop je zo naar de voordeur van jouw woning. Dit is ook de entree waar jouw bezoek zich kan melden.

Kom jij hier wonen?

Welke woning sluit het beste aan op jouw wensen? Bekijk alle individuele bouwnummers bij het woningaanbod en meld je meteen aan bij jouw favoriete woning. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk woningen
  Bekijk de 360-graden tour
  Bekijk woningen