Zuiver Bosrijk, verkoop gestart

20 juli '21

Wat een mooie dag vandaag! Het is zover: de online verkoop van de woningen in Zuiver Bosrijk is gestart. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op.

image alt

Geef online jouw voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door via jouw account. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 27 juli 15:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 28 juli in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je dan of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Geef je voorkeuren door

Ontbrekende (verkoop)stukken

Een aantal (verkoop)stukken ontbreektnog. Het gaat dan om de concept splitsingsaktes en de concept begrotingen van de vereniging van eigenaren. Deze stukken plaatsen we deze week in de Mijn Eigen Huis Omgeving. Samen met de nog ontbrekende optiekeuzelijst volgen deze zo spoedig mogelijk

  Verkoopprocedure
  Voorkeuren doorgeven