De uitslag van de toewijzing is bekend

28 juli '21

Het was vandaag een spannende dag voor kandidaten die zaten te wachten op de uitslag van de toewijzing! Iedereen die tijdens de inschrijfperiode bouwnummer voorkeuren heeft doorgegeven voor de woningen van Zuiver Bosrijk heeft een bericht ontvangen. De uitslag is bekend!

image alt

Optanten en reservekandidaten

Kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen hoeven alleen maar de optie te bevestigen in hun persoonlijk account van Mijn Eigen Huis. De woning is dan voor die kandidaat gereserveerd. Het digitale aankoopproces kan dan direct opgestart worden maar is een gesprek met de makelaar gewenst dan kan dat natuurlijk ook. 

Inschrijvers waarvoor de uitslag helaas minder goed uitviel zijn op de reservelijst geplaatst voor de bouwnummers die zij opgegeven hadden als voorkeurswoningen. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. 

Woning kopen
image alt

Nog enkele bouwnummers beschikbaar

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Zuiver Bosrijk. Iedereen die belangstelling heeft of kandidaten die de nu nog beschikbare woningen niet in hun voorkeurslijst hadden staan kunnen bij het woningaanbod direct een optie aanvragen voor de nog beschikbare woning(en). Op werkdagen hoor je dan binnen 24 uur of de woning aan jouw is toegewezen.

Bekijk de beschikbare woningen
  Financiering
  Woningaanbod