Regel tijdig een financiële check

9 juli '21

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel in het aankoopproces. Nu de prijzen van de woningen definitief zijn vastgesteld en je weet wat jouw favoriete woning gaat kosten, kun je alvast een financiële check regelen bij de bank of hypotheekverstrekker. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Wat zo'n check is en waarom dat in jouw voordeel kan werken leggen we je uit.

image alt

Vergroot je kans op jouw droomhuis

Een financiële check is een gewaarmerkte brief van de bank of jouw hypotheekadviseur waarin staat dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Deze check kán in jouw voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Zodra de verkoop is gestart upload je de gewaarmerkte brief je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Alles over de financiële check
image alt

Wensenlijst

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt van de bouwnummers die jij wel interessant vindt? Vanuit dat lijstje geef je als straks de verkoop is gestart heel eenvoudig jouw voorkeuren door. Een woning toevoegen aan de wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Woningen
  Financiële check
  Woningen