In Zuiver komt een kas en jíj bepaalt de invulling!

9 april '21

Duurzaamheid, groen, biodiversiteit: het zijn enkele kenmerken die het wonen in Zuiver uniek maken. Hier wonen betekent dan ook meer dan alleen het kopen van een nieuwbouwwoning. Vanaf je privéterras stap je straks zo de grote groene, gezamenlijke buitenruimte in. En deze buitenruimte biedt je nog een prachtig extra: in het groen wordt een kas geplaatst, waarvan je straks samen met je buren de invulling mag bepalen.

De ruime opzet van de van de kas (ongeveer 9 bij 6,6 meter), biedt heel veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van onderstaande opties?

image alt

Een gezamenlijke kruidentuin

Niets is lekkerder dan het gebruiken van verse kruiden in de keuken. Iedere maaltijd wordt bepaald door de kruiden waarmee het op smaak wordt gebracht. Door de kas te gebruiken voor het kweken van verschillende verse kruiden heeft iedereen in Zuiver de mogelijkheid om van ieder gerecht een feestje te maken. Niet alleen leuk om samen met het gezin mee te experimenteren, het is tegelijkertijd ook nog eens duurzaam!

image alt

Kweken van groenten

Droom jij ervan om je eigen voedsel te verbouwen? Iedere avond een verse maaltijd op tafel met daarin je eigen groenten verwerkt. Verse tomaten, paprika, veldsla en nog veel meer: allemaal voorbeelden van groenten die je straks zelf kunt kweken in de kas. Iedere maand geniet je weer van iets anders. En biologisch natuurlijk, hoe heerlijk is dat!

Kopers in Zuiver bepalen de invulling

Natuurlijk is het ook mogelijk om na te denken over een combinatie van functies. Het wordt in ieder geval een plek waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Misschien heb je zelf ook nog ideeën? Zodra bekend is wanneer de bouw start, krijgen alle kopers een uitnodiging voor een aantal workshops om de invulling van de kas te bepalen. Wij kijken ernaar uit om samen met de toekomstige bewoners van Zuiver een passend doel voor de kas te vinden. Ben jij erbij?

Bekijk woningen
Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk woningen