Inspiratie voor jouw interieur in Zuiver Bosrijk

12 mei '22

Jouw woongenot in de nieuwe woning wordt mede bepaald door de indeling van het interieur. En wat je mooi vindt of je prettig bij voelt, dat is voor iedereen persoonlijk. Want smaken verschillen. Wat kan voor jou de beste inrichting zijn en hoe creëer je nu eenheid in kleur en materiaalgebruik in de gehele woning? De interieurarchitecten van Hal2 uit Eindhoven helpen de toekomstige bewoners van Zuiver Bosrijk op weg met inspiratieplattegronden en moodboards.

Juiste balans met duurzame materialen

Een interieurontwerp verlangt niet alleen een passende indeling en sfeer, maar met het oog op de toekomst is het ook belangrijk om duurzame keuzes te maken. Duurzame materialen dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de woning. Een goed ontwerp vormt een balans tussen kleur, materiaal, functie en vorm.

Inspiratie voor je eigen interieur

Binnenkort organiseert BPD samen met interieurarchitecten Hal2 uit Eindhoven een inspirerende workshop voor de toekomstige bewoners van Zuiver Bosrijk. Inspirerende sprekers van lokale partijen – Lichtstudio Helder, Tarkett en De Klerk interieurbeplanting – vertellen daarin van alles over duurzame materialen, vloerafwerking, verlichting en interieurbeplanting. Om uiteindelijk tot een creatief en duurzaam ontwerp te komen voor jouw toekomstige woning.

Moodboards Zuiver Bosrijk

Moodboards en voorbeeldplattegronden

Om te zien welke mogelijkheden er (onder andere) zijn, is interieurarchitecten H2 alvast aan de slag gegaan met de indelingen van de appartementen. Ter inspiratie zijn er 3 moodboards gemaakt die in alle woningen ingezet kunnen en zijn er voor 3 woningtypes plattegronden uitgewerkt, voor De Kruin, De Bast en De Stam. Bekijk hieronder de plattegronden:

 

  Beschikbaar woningaanbod
  Duurzaamheid in Bosrijk