Zuiver is voor meer dan 50% verkocht

22 oktober '21

De verkoop van de 32 woningen in Zuiver Bosrijk is in volle gang en het gaat echt razendsnel. Al 53% van de woningen is verkocht! Een groot deel van woningen staat daarnaast onder optie. Pak jij de laatste kans om in dit prachtige nieuwe stukje Eindhoven te wonen?

image alt

53% verkocht: de start bouw komt dichterbij

Op dit moment zijn er in totaal 17 woningen verkocht, zijn er 2 tekenafspraken gepland en staan er 10 opties genoteerd. Langzaamaan komen we steeds een stapje dichterbij de bouw. Het is nu even wachten tot aan alle opschortende voorwaarden is voldaan. Wanneer er ook aan deze voorwaarden is voldaan ontvangen de kopers van ons bericht per e-mail. Met dat bericht bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer kan starten met de bouw. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels al gestart. Nog even geduld!

Vrije woningen

Hoor jij voor het eerst van Zuiver Bosrijk en wil jij graag op een prachtige locatie tussen de bomen wonen nabij het centrum van Eindhoven? Dan is dit je kans! Er zijn nog enkele woningen vrij. Daarnaast kun je jezelf ook op de wachtlijst plaatsen van woningen die onder optie staan. Mocht er dan nog een woning vrij komen, dan ontvang je automatisch bericht.

Beschikbaar aanbod
  Woningconfigurator
  Bekijk woningen